Şenyurt Belediye Başkanlığı

15 TEMMUZ ŞEHİDİ FERHAT KOÇ KABRİ BAŞINDA ANILDI

15 Temmuz hain darbe girişiminin 6’ıncı yıldönümü münasebetiyle ülkemiz genelinde olduğu gibi ilçemizde de çeşitli etkinlikler düzenlendi. İlçemizde düzenlenen etkinliklere Şenyurt Belediye Başkanımız Cafer Ünal Arslan’da katıldı.

Etkinlikler kapsamında FETÖ’nün 15 Temmuz’daki hain darbe girişimi sırasında Ankara Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan saldırıda şehit edilen polis memuru Ferhat Koç, Yazıtepe köyündeki kabri başında anıldı.

Okunan Kur’an-ı Kerim’in ardından İlçe Müftüsü Ali Erbaş’ın dua ettiği etkinlikte, Kaymakam Ali Gökay ve beraberindekiler tarafından şehidin mezarına kırmızı gül bırakıldı.

Düzenlenen etkinliklere Şenyurt Belediye Başkanımız Cafer Ünal Arslan, Turhal Kaymakamı Sayın Ali Gökay, Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, Cumhuriyet Başsavcısı Aydemir Çelik, , İlçe Emniyet Müdürü Nadir Öztürk, İlçe Jandarma Komutanı J.Bnb. Aksoy Ağtürk, İlçe Müftüsü Ali Erbaş, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Muammer Gürçay, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Karakoyun, İl Genel Meclisi Üyeleri Fikri Eyimaya, Yaşar Soylu ve Bahattin Çinpolat, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ömer Çenesiz, şehidin babası Mustafa Koç ve annesi Nejla Koç ile çok sayıda vatandaş katıldı.

15 Temmuz 2022